VAN’DA SMA HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

21 Tem 2024, Pazar
VAN’DA SMA HASTASI ÇOCUKLAR İÇİN DAYANIŞMA ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ

Büyükşehir Belediyesi ile İpekyolu Belediyesi iş birliğinde SMA hastası çocuklar Sena Bilir, Aysima ve Nursima Öner için başlatılan dayanışma etkinlikleri kapsamında konser ve kermes etkinliği düzenlendi. İpekyolu Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü tarafından düzenlenen kermese Van halkının ilgisi büyüktü. Konser ve folklor gösterisi ise Van Büyükşehir Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Dairesi Başkanlığı tarafından düzenlendi. SMA hastası Sena Bilir ile Nursima ve Aysima Öner için destek sağlanan etkinliğe durumu kritik olan Sena bebek katılamazken, ailesi ve Nursima ile Aysima ikizler katıldı. Etkinliğe katılan Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan, “SMA hastası çocuklarımız yararına düzenlenen bu etkinlik bizim için çok büyük bir anlam ifade ediyor. İnşallah sizlerin desteği ile kardeşlerimiz şifalarına kavuşacaktır. Kültürel etkinliklerin en güzel yanı da halkı bir araya getirmesidir. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum" diye konuştu. SMA hastalarının aileleri, kendilerine verdikleri destek için tüm emeği geçenlere teşekkür etti. Etkinlik, çekilen halayların ardından son buldu.

Mobilde[]İpekyolu