Stratejik Plan Mahalle Toplantılarımız başladı

06 Ağu 2024, Salı
Stratejik Plan Mahalle Toplantılarımız başladı

Stratejik Plan Çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına başladık.

Eşbaşkanlarımız Canan Uzunay, Abdullah Zeydan Hacıbekir Mahalles’inde, Cevdet Altındağ ise Esenler Mahallesi’nde halkla bir araya gelerek halkın sorun ve taleplerini birinci ağızdan dinleyerek çözüm önerilerini konuştular.

Mahalle toplantılarına DEM Parti yöneticileri DBP İl ve İlçe Eşbaşkanları, meclis üyeleri, Büyükşehir daire başkanları ve müdürler de katılım sağladı. 

Halkın yoğun ilgi gösterdiği Esenler Mahalle toplantısında konuşan Eşbaşkanımız Cevdet Altındağ, katılımlarından dolayı mahalle sakinlerine teşekkür ederek, halkın çok önemli konuları dile getirdiğini, bu sorunların çözümü için çalışacaklarını kaydetti.

Hacıbekir Mahallesi’ndeki toplantının Başkanlığını ise Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanımız Abdullah Zeydan ile İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanımız Canan Uzunay gerçekleştirdi.

Hacıbekir Mahallesi’nde gerçekleştirilen toplantıda konuşan Eşbaşkanımız Canan Uzunay, temizlik alanı başta olmak üzere mahallerde yaşanan sorunlara değinerek, çözüm için halkla birlikte çalışacaklarının bilgisini verdi. 

Toplantıda stratejik planlama sürecine dair halkın görüş ve önerileri dinlendi. Halkın katkıları gelecekteki planlamalarda dikkate alınmak üzere not edildi.

Belediyemizin mahalle toplantıları tüm ilçedeki mahalleleri kapsayacak şekilde devam edecek.

Mobilde[]İpekyolu