Mahalle toplantılarına aralıksız devam ediyoruz

09 Ağu 2024, Cuma
Mahalle toplantılarına aralıksız devam ediyoruz

Belediyemizin 2025-2029 stratejik plan çalışmaları kapsamında yürüttüğü mahalle toplantılarının Perşembe günkü adresi Alipaşa Mahallesi ile Esendere-Gündoğdu Mahalleleri oldu.

“Alipaşa Mahallesi Halk Toplantısı”

Alipaşa Mahallemizde yürütülen toplantının başkanlığını Eşbaşkanımız Canan Uzunay gerçekleştirirken DEM Parti yöneticileri, meclis üyeleri, daire başkanları ve müdürler de toplantıya katılım sağladı.

Mahalle halkından genel olarak alt ve üst yapı talepleri, periyodik olarak temizleme ve yıkama çalışmaları, metruk yapılara yönelik çalışma, başıboş ve saldırgan köpeklerin toplatılması, taziye evi yapılması ve halk ekmek satış noktalarının arttırılması, özellikle kaldırım işgaline yönelik belediye ekiplerinden denetleme ve yaptırım yapılması yönünde talepler toplantıda aktarıldı.

Esendere-Gündoğdu Mahalleleri Halk Toplantısı

Esendere-Gündoğdu Mahallelerimizdeki toplantının başkanlığını yürüten Eşbaşkanımız Cevdet Altındağ’a DEM Parti yöneticileri, meclis üyeleri, daire başkanları ve müdürler eşlik etti.

Buradaki mahalle halkı ise internet alt yapısının oluşturulması, çevre temizliğine özen gösterilmesi ve yeterli sayıda çöp konteynerlerinin bırakılması, imar 18. Madde sorunu, ulaşımda meydana gelen sorunlar ve sefer sayılarının arttırılması, yol bakım ve onarım çalışmaları, doğal gaz talebinin yanı sıra mahalleye çocuklar için yeşil alan ve oyun alanlarının kazandırılması gibi talepleri halk doğrudan bildirdi.

Stratejik plan mahalle toplantıları kapsamında 9 Ağustos 2024 Cuma günü ise Yalımerez, Vali Mithat Bey, Buzhane - Hatuniye ile Halilağa - Hafıziye Mahallelerinde halkımızla bir araya geleceğiz.

Mobilde[]İpekyolu