Kadınlara yönelik mesleki kurslarımız devam ediyor 

12 Eyl 2024, Perşembe
Kadınlara yönelik mesleki kurslarımız devam ediyor 

Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğümüze bağlı Maya Kadın Yaşam Merkezimizde, sosyal belediyecilik anlayışıyla kadınlara yönelik mesleki eğitim ve destek hizmetlerini kararlılıkla sürdürüyoruz. Kadınların iş hayatına katılımını ve kişisel gelişimlerini desteklemek amacıyla farklı alanlarda eğitimler sunduğumuz merkezde, Pastacılık Kursu, Dikim Atölyesi, El Sanatları, Dikiş Nakış Atölyesi ve  KOSGEB Girişimcilik Kursları gibi çeşitli eğitim programları yer alıyor. Bu kurslar, kadınların kendi ayakları üzerinde durmalarına, iş fırsatlarını değerlendirmelerine ve yeni beceriler kazanmalarına katkı sağlıyor.

Maya Kadın Yaşam Merkezimiz sadece eğitimle sınırlı kalmayıp, aynı zamanda kadınların hayatını kolaylaştıracak sosyal hizmetler de sunuyoruz.  Özellikle çocuklu kadınlar için büyük bir avantaj olan Çocuk Kreşi ile kursiyer annelere eğitim aldıkları sürede çocuklarını güvenle bırakma imkânı sunuyoruz. Bu sayede, anneler hem mesleki eğitimlerini alırken hem de çocuklarının güvende olduğundan emin olabiliyorlar.

Sosyal belediyecilik anlayışımız çerçevesinde, kadınların toplumsal hayata katılımını güçlendirmek, ekonomik bağımsızlıklarını kazanmalarına yardımcı olmak ve onların her alanda kendilerini daha güçlü hissetmelerini sağlamak adına bu çalışmalarımız aralıksız devam edecek. Maya Kadın Yaşam Merkezimizde kadınlara sunulan fırsatlar ve desteklerle onların geleceğe daha umutla bakabilmeleri için önemli bir rol alıyoruz.

Mobilde[]İpekyolu