İPEKYOLU ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUYLA DEVAM EDİYOR

08 Ağu 2024, Perşembe
İPEKYOLU ÇOCUK ŞENLİĞİ COŞKUYLA DEVAM EDİYOR

İpekyolu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından düzenlenen İpekyolu Çocuk Şenliği, Bostaniçi Şafak Mahallesi'nde renkli ve coşkulu bir atmosferde düzenlendi. Şenlik, bölgedeki çocuklara yönelik düzenlenen etkinlikler ve yarışmalarla büyük ilgi gördü.

Çocuk Şenliğine İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Canan Uzunay, belediye encümenleri ve birim müdürleri de katılım sağladı.

Etkinlik programı, çeşitli yaş gruplarındaki çocukların ilgisini çekecek şekilde tasarlandı. Şenlik kapsamında, çocuklar için müzik performansları, yüz boyama, el sanatları atölyeleri ve çeşitli oyunlar düzenlendi. Ayrıca, çocukların yeteneklerini sergileyebileceği yarışmalar da şenlikte yer alırken, çocuklara belediye ekipleri tarafından çeşitli ikramlıklar da verildi.

İpekyolu Belediyesi’nin çocuk şenliği, çocukların hem eğlenmesini hem de sosyal becerilerini geliştirmesini hedefliyor. Her yaştan çocuğun katılımına açık olan etkinlikler, tamamen ücretsiz olarak sunuluyor. Böylece, ekonomik durumdan bağımsız olarak tüm çocuklar eğlenceli bir gün geçirme fırsatı buluyor.

İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Canan Uzunay, şenliğin amacını vurgulayarak, “Bu tür etkinliklerle çocuklarımıza neşeli ve eğitici deneyimler sunmak istiyoruz. Şenliklerimiz, sadece eğlenceli vakit geçirmek için değil, aynı zamanda toplumsal dayanışma ve birlikteliğimizin bir ifadesidir." diye belirtti.