İPEKYOLU BELEDİYESİ EŞBAŞKANI İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

16 Tem 2024, Salı
İPEKYOLU BELEDİYESİ EŞBAŞKANI İMAMOĞLU’NU ZİYARET ETTİ

Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanı Abdullah Zeydan ile İpekyolu Belediyesi Eşbaşkanı Canan Uzunay, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’na nezaket ziyaretinde bulundu.

Eşbaşkanlar ziyarette; 31 Mart’ta yeniden Belediye Başkanı seçilen Ekrem İmamoğlu’nu tebrik ederek, Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) Kongresi’nde elde ettiği başarı ve Birlik Başkanı seçilmesinden ötürü de kutladılar.

Samimi bir havada gerçekleşen görüşmeye Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer de eşlik etti.

Eşbaşkanlar İmamoğlu’na, seçim sonrası Van halkının iradelerine sahip çıkış sürecinde verdiği destek ve gösterdiği dayanışmadan ötürü teşekkür ederek, kendilerini Van’da ağırlamaktan memnuniyet duyacaklarını dile getirdiler.

Saraçhane’de bulunan Büyükşehir Belediyesi’ndeki makam odasında Eşbaşkanları kabul eden İmamoğlu, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilk fırsatta Van’ı ziyaret etmek istediğini sözlerine ekledi.