Bostaniçi Mahallesi'nde Kadınları Dinledik.

15 Ağu 2024, Perşembe
Bostaniçi Mahallesi'nde Kadınları Dinledik.

2025-2029 stratejik planımızı hazırlarken Bostaniçi Mahallesi'ndeki kadınlara 5 yıl süresince nasıl bir hizmet beklediklerini sorduk.

Van Büyükşehir Belediyesi Eşbaşkanımız Neslihan Şedal, İpekyol Belediyesi Eşbaşkanımız Canan Uzunay, DEM Parti  Yöneticileri, meclis üyeleri, daire başkanları ve müdürlerimizin katılımıyla Bostanici Mahallesi’nde gerçekleşen kadın mahalle toplantısında sorunları ve talepleri dinledik.

Mahalle kadınları ulaşım sorunlarını dile getirerek mahallelerinden Bölge Hastanesi'ne ulaşım sağlanması için taleplerini bildirdiler. Kadınlara yönelik meslek edindirme kurslarının açılmasını, istihdam alanlarının oluşturulmasını, tandır evleri yapılmasını, çocuklar için yeşil alanlar ve parklar açılmasını, çevre temizliğine önem verilmesini, çöp konteyner sayılarının arttırılmasını, pazar yeri ve marketlerin açılmasına ilişkin taleplerini bildirdiler.