Birimler arası futbol turnuvamız başladı

08 Ağu 2024, Perşembe
Birimler arası futbol turnuvamız başladı

Belediyemizin çalışanlar arasında düzenlediği birimler arası futbol turnuvası başladı.

Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğümüz tarafından hazırlanan turnuvaya 10 takım katılıyor. Karşıyaka Spor Kompleksi’nde oynan maçlar, A - B şeklinde gruplandırıldı.

Turnuvanın ilk gününde kıyasıya mücadelenin yaşandığı futbol turnuvasının A Grubunda İmar ve Şehircilik Müdürlüğümüz ile Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğümüzün personelleri karşılaştı. Maçı 9 – 4 galibiyetle alan İmar ve Şehircilik Müdürlüğü personellerimiz spor yaparak eğlencenin keyfini doyasıya yaşadı.

B Grubunda karşılaşan Park ve Bahçeler Müdürlüğümüz ile Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğümüzün galibi 11- 6 skorla Park ve Bahçeler Müdürlüğü oldu.

Belediye yönetimimiz bu tarz etkinliklerle hem spora katkı sağlayacak hem de birimlerdeki personeller arasında dostluk ve iletişim bağlarını pekiştirmeye destek olacak. Futbol Turnuvası final maçına kadar kıyasıya mücadelesiyle devam edecek.

Mobilde[]İpekyolu