Belediyemizin 2025-2029 stratejik plan çalışmaları kapsamında bu kez de Yalı Mahallesindeki kadınları dinledik

12 Ağu 2024, Pazartesi

Eşbaşkanımız Canan Uzunay, bugün Yalı Mahallesi'ndeki kadınlarla buluştu. Kadınların taleplerini dinleyen Uzunay, "Siz anlatın, biz yapalım" diyerek ihtiyaçlara yönelik çözüm üreteceklerini belirtti. Kadınlar; kurslar, internet erişimi, kreş, etüt merkezi, taziye evi, doğalgaz, park ve yeşil alanlar, ilaçlama, yol bakım onarımı, temizlik, çöp toplama, ulaşım sorunları ve çocuklar için Kürtçe Eğitim Merkezleri gibi taleplerini dile getirdi. İpekyolu Belediyesi olarak, bu talepler doğrultusunda adımlar atacağız.